(Het schijnt dat je altijd moet beginnen met een fascinerend feit of interessante vraag) Heeft u ook wel eens last van dat u echt een goed idee/verhaal in uw hoofd heeft en dat dit zeker met het grotere publiek gedeeld gaat worden, maar dat het er gewoon niet lekker uitkomt?  Wat toevallig dat wij dan in dezelfde lift staan, want ik kan u daar mee helpen!
(En dan iets over wat je te bieden hebt) Ik houd mij bezig met de kunst van het 'verhalen vertellen'. In eerste instantie ben ik theatermaker, maar zet mijn vaardigheden inmiddels ook commercieel in. Zo maak ik naast theaterstukken ook: webvideo's, web-content, commercials, e-learning, live presentaties en events. Ik geloof dat oprecht goede verhalen de wereld beter kunnen maken, ook commercieel gezien en daar zet ik mij graag voor in (en het is een fijne manier om als theatermaker in leven te blijven).
Mijn missie als theatermaker is mijn voorstellingen zo toegankelijk en relevant mogelijk maken voor ècht iedereen. Het liefst werk ik daarom midden ín de gemeenschap, mèt de gemeenschap, vóór de gemeenschap naar een kwalitatief hoogwaardige voorstelling. Zodat 'kunst' is waar het zou moeten zijn, tussen de mensen. 
(mooie brug)Niet gek dat ik mijn commerciële werk graag meedenk met de opdrachtgevers; opzoek naar de relevantie. Wat is het doel? Wat wil je vertellen? Welk medium/media zet je daarvoor in? Hoe kunnen we de doelgroep het beste bereiken? Zo komen we samen tot een mooi product. 
(CV's zijn niet zo interessant, maarja dan zijn die studiepunten anders ook voor niets geweest) Door mijn kunstzinnige achtergrond -Bachelor-ArtEZ Academie voor Theater- met daarnaast Amerikaanse scholing -North High, Phoenix, Arizona, USA- merk ik dat ik vaak 'anders' denk, waardoor producties altijd een heel eigen identiteit krijgen. (goed verkapt?)
(groepsdruk) Ik heb een breed netwerk aan creatieve geesten bestaande uit cameramannen, lichtmannen, productieleiders, animators, copywriters, voice-overs, presentatoren en acteurs, die staan te springen samen met mij, uw verhaal vorm te geven, dus ...
 (afsluiten met een vraag) Vertel, wat is uw verhaal?
...Ping! (ow excuus, ik moet nu uit de lift, maar laten we contact houden via social media?)
Artistiek:

Commercieel:
Back to Top