Eva Stam is regisseur en maakt commerciële video's met een creatieve inslag. Een verfrissende blik waaruit onverwachte oplossingen en kansen kunnen ontstaan. Met haar creativiteit maakt ze uw strategische ambitie toepasbaar en realiseerbaar. En dat geeft nieuwe mogelijkheden.
Eva verzorgt uw video’s van A tot Z. Ze vertaalt uw vraag, naar creatieve video-content die impact maakt. Met haar brede netwerk van animatoren, cameramannen, editors, acteurs en presentatoren levert ze snel video’s op die precies passen bij uw verhaal, bedrijf en platvorm.

Commerciële Webvideo’s
Het verhaal over uw bedrijf, product of project precies vormgegeven in uw eigen stijl, passend bij de identiteit van uw bedrijf. Horizontale video’s die geschikt zijn voor Youtube, Facebook, LinkedIn tijdlijn e.v.a.

Socials
Korte webvideo’s met grote impact en precies op maat gemaakt voor ieder platvorm. Uw video op de insta-tijdlijn?  Of ook opvallen in de Stories of op TikTok? Uw video's worden geproduceerd en opgeleverd in het formaat naar uw wens.

Congresvideo’s
Geef het publiek van uw congres een stevige binnenkomer met een video die geschikt is voor op het grote scherm. Hiermee zet u de toon en wordt het publiek alvast aan het denken gezet over dat wat komen gaat.

Video-content voor op uw website
Een leuke vacature openstaan of trots op een project? High-end video-content op uw website geeft verdieping en verduidelijking aan uw vraag en aanbod.

E-learing
Lesmateriaal écht interessant maken. Dat doe je met creatieve video-content die verdiept en blijft boeien.

Animaties
Uw verhaal liever vertaalt naar een animatie? Eva helpt met het uitdenken van uw verhaal en zorgt voor de juiste animator op de klus.

Offline impact maken
Creatief je publiek of werknemers aan het denken zetten door ze te verrassen met een nieuwe point of view? Eva heeft een breed netwerk aan kunstenaars die in de fysieke ruimte even voor disruptie kunnen zorgen. Een prettige wake-up call toegepast op de wens voor uw bedrijf.
Back to Top