Eva verzorgt content van A tot Z, soms met haar eigen team en soms met die van de opdrachtgever. Ze vertaalt uw vraag, naar creatieve content die impact maakt. Met haar brede netwerk aan artiesten, animatoren, cameramannen, editors, acteurs en presentatoren levert ze snel content op die precies past bij uw verhaal.
ONLINE
Commerciële Webvideo’s
Het verhaal achter uw bedrijf, product of project precies vormgegeven in uw eigen huisstijl. Geschikt voor Youtube, Facebook- en LinkedIn-tijdlijnen of gewoon op uw website. 
Socials
Korte webvideo’s met grote impact en precies op maat gemaakt voor ieder platform. Uw video op de insta-tijdlijn?  Of ook opvallen in de Stories of op TikTok? Uw video's worden geproduceerd en opgeleverd in het formaat naar uw wens.
Congresvideo’s
Geef het publiek van uw congres een stevige binnenkomer met een video die geschikt is voor op het grote scherm. Hiermee zet u de toon en wordt het publiek alvast aan het denken gezet over dat wat komen gaat.
Video-content voor op uw website
Een leuke vacature openstaan of trots op een project? High-end video-content op uw website geeft verdieping en verduidelijking aan uw vraag en aanbod.
E-learing
Lesmateriaal écht interessant maken. Dat doe je met creatieve video-content die verdiept en blijft boeien.

OFFLINE
Event
Creatief je publiek of werknemers aan het denken zetten door ze te verrassen met een nieuwe point of view? Eva heeft een breed netwerk aan kunstenaars die in de fysieke ruimte even voor disruptie kunnen zorgen. Een prettige wake-up call toegepast op de wens voor uw bedrijf.
Theater
Als zuurstof voor deze storyteller. Het liefst: grootschalig, spektakel, meeslepend, met zoveel mogelijk mensen op een podium en in de openlucht. 


Back to Top